Stegt flæsk i ovn med kogte kartofler og persillesovs

Stegt flæsk i ovn er en absolut klassiker, og specielt når den serveres med kogte kartofler og persillesovs. Stegt flæsk har i mange år været den danske nationalret, og det er der jo ikke noget at sige til. Når det kommer til at lave den fantastiske ret, er der masse gode tips og tricks, som kan gøre det færdige resultat ekstra lækkert. Du behøver altså ikke længere at tage på den lokale kro for at få stegt flæsk i ovn – du kan blot lave det selv. Nogle vælger at lave stegt flæsk på grillen, andre på panden, men det absolut bedste resultat fås, ved at lave det i ovnen. Her kan det står og passe sig selv, og du vil med garanti få perfekte sprøde svær. Du kan på denne måde også lave den obligatoriske persillesovs alt imens flæsket passer sig selv i ovnen. Ønsker du at lave den absolut bedste flæsk samt persillesovs, kan du lige her se en fantastisk opskrift på stegt flæsk i ovn.

Imponer dine gæster med stegt flæsk i ovn

Det bliver ikke mere dansk, end stegt flæsk i ovn med persillesovs. Det er en ægte klassisk dansk ret, der helt ligesom rødgrød med fløde, er en simpel ret, som er evigt god. Ikke nok med det, så er retten også nem at lave, og så smager det naturligvis helt og aldeles fantastisk! Skal dit stegte flæsk med persillesovs desuden være ekstra godt, skal du servere det med nye danske kartofler samt en god portion frisk hjemmedyrket persille. Der er ikke noget dårligt tidspunkt at servere stegt flæsk i ovn på, men retten er dog ekstra fantastisk på en af året første sommerdage – og så er det jo også bare en nem hverdagsret. Server det for dine gæster, din familie eller lav det blot til dig selv, som lidt ekstra forkælelse. Stegt flæsk i ovn står for de fleste højt på listen over livretter, og det er derfor altid en sikker vinder.