Få glatte ben med en epilator

Når man skal barbere ben eller diverse steder, bruger de fleste nok en skraber. Men er det nu altid godt? Ved brug af skrabere, vokser hårene på benene ud igen efter to til tre dage igen. I dag er vi så heldige at der findes mange andre måder at barbere sig på, som er mere effektiv, for eksempel med en epilator.

Hvad er en epilator?

En epilator er en maskine, som bruges til at fjerne hår fra blandt andet ben, under armene, bikinilinje og andre steder. Maskinen har et roterende hoved, som har en masse små pincetter, der hiver alle hårene og hårrødderne ud helt fra bunden. Grundet den tager hårene helt fra rødderne, tager det længere tid til at hårene vokser ud igen.

Hvorfor vælge en epilator?

Der er mange fordele ved at vælge en epilator fremfor en skraber eller voks. Den største fordel er nok at der går så lang tid indtil hårene kommer ud igen. Når endelig hårene så kommer ud, er de ikke stive men tværtimod – de er næsten bløde og det skyldes at man trækker hårene helt ud fra rødderne i forhold til en skraber, hvor man bare skærer dem midt over.

I sidste ende vil det også blive billigere end for eksempel at købe voks, fordi man investerer kun i en epilator én gang og så lader man den bare og er klar til brug om og om igen.

Dog gør en epilator selvfølgelig mere ondt end en skraber, men til gengæld mindre ondt end voks. Selvom det gør ondt vil du synes det er smerten værd, når du ser resultat.

Der findes ufattelig mange forskellige epilatorer på markedet, så hvis du overvejer at købe en, burde du at tjekke testoverblikket. Der har de samlet en liste over de bedste skrabere i forskellige prisklasser, så du skal nok finde en, der passer til dig.