Træn på alternative måder

Det hedder sig, at man ikke kan nyde fordelene uden først at bide smerten i sig, og den tankegang lønner sig især, når man skal forsøge at træne sig til en stærk og sund krop. Der skal det faktisk tages ret bogstaveligt, at der ikke rigtig sker nogen forbedringer, før man kan mærke smerten og må bide den i sig. Ideen med træning er jo netop, at musklerne skal nedbrydes for så senere at kunne opbygges som større og stærkere.

Hvis man i forvejen synes, at man har en lang, hård og kedsommelig dag, virker det dog ikke ligefrem særligt tillokkende at skulle hjem og påføre sig selv smerte for at kunne være sund og stærk en gang ude i fremtiden.

Få afveksling i din træning

Heldigvis findes der alternative træningsmetoder, som også godt kan være smertefulde, men som i det mindste også er en smule sjove. Disse skal ikke nødvendigvis overtage din normale træning, for det kan de ikke i kraft af deres todimensionalitet. De kan imidlertid sagtens være et kærkomment supplement til de mange timer i træningscenteret eller i løbeskoene på de danske landeveje.

Mange af de alternative træningsmetoder kan desuden også bare bruges som et afbræk fra din normale hverdag, når du føler dig lidt for tyk eller bare ikke har noget bedre at tage dig til. Der er selvfølgelig den klassiske med at cykle fremfor at køre på arbejde, men det er naturligvis ikke all, for hvem det er en mulighed. Sidder du alligevel foran fjernsynet eller lignende, er der intet der stopper dig fra at ligge i planke i reklamepausen eller tage et par arm- og rygbøjninger.

Alternativ træning

Sex er ligeledes en god alternativ træningsform, som de færreste har noget imod at benytte sig af. Det er imidlertid ikke alle der har en partner, og det er slet ikke altid, at man er sammen og har lyst til at ”træne”. Derfor kan voksent legetøj eller en sexmaskine også være rigtig gode tilføjelser til dit fremtidige alternative træningsliv. Voksent legetøj er imidlertid ikke kun det næstbedste, når din partner ikke er hjemme. Man kan også sagtens køber par sexlegetøj, der kan gøre ”træningen” ekstra intens.

Alternativt er hulahopringen også et helt oplagt træningsredskab, som de færreste får brugt optimalt. Hulahopringen er nemlig ikke kun den lette, som man brugte i folkeskolens frikvarterer. Der findes også tunge og store træningshulahopringe, som kræver en del kraft. Efter et kvarter med den, kan man godt mærke det i maven. Slutteligt er dans faktisk også enormt sundt og en rigtig god træningsform. Så længe du gør det inden for hjemmets fire vægge, er der ikke engang nogen krav om, at det skal være godt eller kønt.

Du kan bare sætte din yndlingsmusik på og danse rundt i stuen, indtil du er fuldstændig udmattet. Fælles for træningsformerne nævnt ovenfor er, at de ikke er traditionelle. De er i stedet enormt alsidige og kan tages i brug næsten når som helst.