Whey protein – Fordele og ulemper ved Whey?

På Proteinkongen har vi et godt udvalg af whey proteinpulver, i høj kvalitet og mange smagsvarianter. Proteinpulver spiller en vigtig rolle, hvis du vil opbygge muskelmasse og undgå muskelømhed. Protein er nemlig kroppens byggesten og med til at vedligeholde og opbygge musklerne. Der findes mange former for proteinpulver.

En af dem er whey protein, kaldet valleprotein på dansk. Det er en populær proteinkilde inden for såvel bodybuilding, fitness og styrketræning. Vi tilbyder et godt udvalg af whey proteinpulver.

Se vores brede udvalg af whey proteinpulver igennem og find din foretrukne variant. Alt vores whey proteinpulver har en høj kvalitet og er et godt bidrag til din daglige træning. Vi leverer hurtigt, så bestil i dag, inden kl 11.00, og du kan have proteinpulveret i morgen.

På Proteinkongen har du mulighed for at købe whey proteinpulver til yderst fornuftige priser. Vi kan både tilbyde billigt whey proteinpulver fra ASN og dyrere mærker som Nutrasolid, EAS og Performance. Så alle kan finde præcis det whey proteinpulver der matcher ens krav til pris, kvalitet og smag.

Du har gode muligheder for at købe whey proteinpulver billigt hos os, for vi har nogle af landets laveste priser.

Er whey proteinpulver nødvendigt?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt proteinpulver er nødvendigt for dig, så vil svaret ofte være ja. Det afhænger meget af personen, men er du en aktiv person er det meget svært, at få dækket sit proteinbehov via kosten. I teorien kan den perfekte kost dække dit proteinbehov, men det er sjældent sådan i praksis.

Så hvis du gerne vil sikre den bedste effekt af din træningsindsats og undgå muskelømhed, kan det være en god ide at købe vores whey proteinpulver som supplement.

Optimal opbygning af muskelmasse

Alle ønsker den bedst mulige effekt af sin træningsindsats og hvis du vil opnå optimalt opbygning af din muskelmasse, er whey proteinpulver et godt bidrag.

Ved at indtage proteinpulver, kreatin og andre kosttilskud, kan det hjælpe dig til at skabe bedre resultater.

Det er en god idé at blande proteinpulver og kreatin, for kreatinen vil optages langt bedre, hvis det tages sammen med proteiner og hurtige kulhydrater. Det forudsætter bare, at du har en fornuftig daglig kost og træner korrekt.

Søger du en flot og muskuløs krop kommer det ikke af sig selv, det kræver god og hård træning. På den måde skal protein pulver kun anses, som et godt supplement.

Whey Proteinpulver – hvor meget skal jeg spise dagligt?

Hvis du ikke har viden eller erfaring med at tage proteinpulver, er det vigtigt at vide hvor meget man skal spise. En god huskeregel er, at man skal indtage 2 – 2,5 gram protein pr. kg.
En person på 90 kg. skal altså indtage 180 – 225 gram protein dagligt. Alt dette skal dog ikke komme fra whey protein, for du får ligeledes protein gennem kosten. Så du skal finde frem til, hvor meget proteinpulver der skal til, for at dække dit proteinbehov.

Det er langt fra alle, der gider bruge energi på det, eller ved hvor meget proteinpulver man behøver. De fleste seriøse træningspersoner, vil have behov for mindst 2 proteinshakes dagligt. At indtage proteinpulver er nærmest et måltid i sig selv og et par shakes kan være et godt supplement, til din daglige kost.

En proteinshake som et måltid

En proteinshake indeholder typisk proteinpulver, blandet op med enten mælk eller vand, afhængigt af hvad man foretrækker. Vi kan tilbyde flere forskellige smagsvarianter. Mange har kun 3-4 måltider om dagen, så ved at indtage disse proteinshakes kommer du op på de 6 daglige måltider, som mange eksperter anbefaler.

Når du indtager protein pulver er det afgørende, at du gør det sammen med kulhydrater som frugt eller lignende. Man finder meget protein i fødevarer som fisk, kød og fjerkræ. Specielt fisk er en vigtig del af kosten generelt.

Proteinpulver har en god virkning – Se fordelene

Der er mange fordele ved proteinpulver, der gør det til et brugbart supplement, til din daglige træning. For at give dig et indblik i fordele, har vi forsøgt at opremse dem nedenfor:

God effekt på muskeltilvækst: En af de primære grunde til at indtage proteinpulver, er den gode effekt det kan have på din muskeltilvækst.
Bedre restitution af musklerne: Indtag af proteinpulver er med til at mindske muskelømhed, så du altid kan yde dit bedste til træning.

Godt for immunforsvaret: De færreste tænker på proteinpulver, som noget der har en positiv indvirkning på immunforsvaret. Proteinpulver er det med til at fylde depoterne op efter hård træning og giver dig styrke, hvor du vil være mere modtagelig overfor sygdomme.

Der er altså mange fordele ved proteinpulver og det er et godt supplement til den daglige kost. Man må bare aldrig tro, at det kan erstatte en god og sund kost. Efter en hård træning har kroppen meget brug for protein og hvis den er i underskud, kan det gå hen og nedbryde din muskelmasse. Så proteinpulver er et godt supplement til en seriøs træningsindsats.

Er proteinpulver med til at fede?

Man skal ikke være nervøs for, at proteinpulver er med til at fede. Det indgår nemlig i energibalancen, på niveau med andre næringsstoffer. Man kan regne med at 1 gram protein, tilsvarer 4 kcal. På den anden side er det klart, at hvis man indtager mere end man forbrænder, så lagres det som fedt.

Den termogene effekt af protein, gør det til et mindre problem. For protein er den termogene effekt nemlig 30 %, modsat 5 % for kulhydrater. Det betyder at du forbrænder 30 % ved dit indtag, bare ved fordøjelsen. Så man skal ikke være bange for, at proteinpulver ligefrem feder, men man skal naturligvis kun indtage den mængde protein, kroppen har behov for.