Top 3 træningsideer – til den nybagte far og mor

Efter fødslen er det for mor og far, ved at være tid til at komme i gang igen. En lang graviditet for far, og mest for den ny vordende mor, kan have gjort den lille nye familie ekstra klar til at genoptage træningen.
Det er nemlig vigtigt for både barn og forældre, at familien holder sig fysisk og psykisk sund og rask.

Men det kan være svært, at finde tid til træningen med en lille ny på skulderen. Derfor er det temmelig begrænset, hvad man kan finde på af træningsformer, men det er bestemt ikke umuligt at finde løsninger, så der både er tid til at være mor og far, og træning.

Babyjoggeren

Det er fristende, at dedikerer alt sin tid til den lille nye skabning, men det er vigtigt stadig at holde sig fysisk i gang. Det kan være svært, at finde tid til at komme ud og løbe, men der kan babyjoggeren være løsningen på problemet. Med en babyjogger er det muligt, at tage baby med på løbeturen. De fleste babyjoggere er lavet i et let og håndterbart materiale, hvilket gør den nem at håndterer på løbeturen.

Dette træningsudstyr er udstyret med store dæk, så man sagtens kan benytte sig af joggeren om vinteren, selv hvis der faldet sne. Det er bare vigtigt, at klæde baby ordentligt på, så han/hun ikke fryser. Det kan nemlig være utrolig koldt, at sidde i sådan en jogger, hvis man får ordentlig fart på løbet. Det er muligt at finde inspiration til tøj og tilbehør til baby af den højeste kvalitet her

Træningshold med baby

Hvis man bor i nogle af de større byer i København, er det muligt at tilmelde sig træningshold, hvor det er muligt, at tage babyen med. På den måde får alle noget socialt ud af træningen, da man både kan træne og skabe sig et socialt netværk med andre ligesindet nybagte forældre.

Denne træningsform er ofte en let træning på gulv, hvor babyerne ligger eller sidder på måtterne ved siden af. I sommerhalvåret sker træningen ofte på udendørs arealer hvor det kan lade sig gøre, såsom parker, strande eller lignende. Disse træningshold udbydes ofte af fitnessorganisationer, idrætsklubber eller via kommunen

Hjemmetræning

Der findes en utrolig lang række produkter, der kan bruges til hjemmetræning. Hjemmetræning er dejlig praktisk, da man kan benytte sig af den, lige når det passer ind i hverdagen. Det er muligt at købe træningsudstyr til en hver smag, alt efter hvor hårdt der ønskes at træne, samt hvilke muskelgrupper der skal trænes. Find inspiration til forskellig træningsudstyr til hjemmetræningen med baby her

Ved at træne hjemme, føler den nye baby sig tryg og tilpas, da det er vante omgivelser der bruges. Dette kan være med til at træning bliver sjovere for begge parter i starten, indtil barnet er blevet stor nok til, bedre at kunne håndterer ”fremmede” steder at træne.