Lad ikke dårligt vejr stoppe dig fra at komme i form

Vinteren er trist, kold og våd. Det er ofte en sæson, hvor vi elsker at gå i hi indenfor og udsætte eventuelle motionsmål til det bliver lysere tider. Selv i lysere tider er det ikke altid lige fristende at bevæge sig ud i det danske vejr.

Du kan undgå det dårlige vejr og komme tilbage i form samtidig, hvis du blot finder måder at rykke din træningen indenfor.

Cardiomaskiner hjælper dig i form

Teknologi kan i dag gøre underværker for dine muligheder, når det kommer til motion. Alverdens cardio maskiner kan holde dig i gang, selv når det øser ned udenfor. De mest almindelige former for motionsmaskiner er romaskinen, crosstrainer-maskinen, kondicyklen og løbebåndet.

Du skal vælge maskine alt efter dine behov. Hvilke dele af din krop ønsker du at træne, og har du nogen skader eller skavanker at tage hensyn til. Det er vigtigt, at du ikke overbelaster din krop, så vælg ikke en maskine, der vil lægge unødigt pres på dig.

Løbebåndet er den mest klassiske form for indendørsmotion. Det er let at bruge, og du kan hoppe op og begynde at gå flere kilometer, imens du for eksempel har en tv-serie kørende foran dig på fjernsynet. Uanset dit tempo kan du følge med på løbebåndet.

Find motion i dagligdagen

Rengøring er ofte en solid måde at motionere på. Når du skal i gang med noget godt gammeldags knofedt rundt omkring i huset, kommer du i bevægelse og får brugt mange forskellige dele af din krop i mange forskellige stillinger. Det kan være godt for både lår og overarme.

Føler du dig rastløs en weekend, kan du derfor kaste dig ud i den helt store rengøring, hvor du virkelig kommer ind i krogene over alt og på den måde bruger endnu mere tid og energi.