Låsesmed, alarm og overvågning i København

Det kan være et værre gedemarked, at finde en låsesmed i København, endda en låsesmed som kan andet end at hjælpe med låsene. For lyder det ikke smart, at din låsesmed kan hjælpe med både videoovervågning, alarmsystemer, dørtelefoner og meget mere? Se mere på securetec.dk.

Find en låsesmed

Måske du selv har prøvet det? Dét at låse sig ude af sin lejlighed eller sit hus? Når det sker, er det rart at have et ekstra kort på hånden, som nemt og hurtigt kan hjælpe dig med at komme ind i din bolig igen. Smartere bliver det ikke, når din låsesmed så også kan hjælpe dig med andre sikkerhedsforanstaltninger til boligen.

Alt i en

Med SecureTec får du ikke kun en loyal låsesmed, du får også en kvalitetsbevidst, hjælpende hånd, som kan hjælpe dig med flere praktiske ting i forbindelse med din bolig eller dit arbejde. SecureTec kan nemlig blandt meget andet hjælpe med følgende:

  • Låse, låsesystemer og låseservice – få skiftet lås, låst boligen op eller gennemtjekket din lås for en sikkerheds skyld
  • Alarmer – få smarte alarmsystemer, både til hjemmet og til dit arbejde
  • Adgangskontrol – fås både til private boliger, erhverv og offentlige bygninger
  • Dørtelefon – få en ny, få den gamle taget ned, nyere teknikker, altså mange fordele ved at få SecureTec til at kigge på din dørtelefon, så den fungerer gnidningsfrit
  • Dørautomatik – særligt til erhverv og offentlige instanser – men også til private garager, porte og døre.
  • Videoovervågning – kamera og overvågning til hjemmet, til arbejdet, til garagen, til skuret eller til sommerhuset?

Der er altså mange muligheder, hvis man vælger Securetec som sin partner, når det kommer til alarmer, låse og smarte automatikker såsom døre og dørtelefoner.

Firmaet har desuden en vagttelefon, som er åben for opkald hele døgnet rundt. Så tøv ikke, hvis du som kunde kommer i problemer.