Hvordan finder du den rigtige bredbåndsforbindelse?

Vi er efterhånden blevet afhængige af hele tiden at have adgang til internettet – og det skal bare virke og være stabilt.

Det er helt almindeligt at streame film og spille online, men det kræver et stabilt bredbånd. 

Næsten alle danskere kan idag få bredbåndsforbindelse af høj kvalitet.

Hastigheden kan dog variere alt efter, hvor du bor i landet. I de store byer er der flere udbydere og forbindelseshastigheder end på landet.

Hvis du streamer mange film og serier, er det vigtigt med en hurtig bredbåndsforbindelse, så der ikke kommer hakker i dine film.

Hvad er en hurtig bredbåndsforbindelse?

Det er vigtige at have styr på Mbits/s, når man skal vælge hastighed. Mbits/s er hastigheden, som du downloader med per sekund.

4 Mbit/s

Her kan du læse mail og nyheder med en stabil forbindelse med en enkelt computer. Hvis du vil streame musik eller se Youtube videoer kan forbindelsen hakke lidt.

10 Mbit/s

Her er du godt dækket ind for at surfe, streame musik og se tv. Der kan sagtens være to mobile enheder på nettet samtidig. 

30 Mbit/s

Her får du en hurtig internetforbindelse, hvor 5-6 enheder kan være på nettet samtidig. Hvis du kun har en enkelt computer, kan du nøjes med 10 Mbit/s.

50 Mbit/s

Hvis I er flere i husstanden, der gerne vil spille og streame film i højeste kvalitet samtidig, er det denne løsning, du skal vælge.

100 Mbit/s

Kort sagt er 100 Mbit/s alt for meget til de fleste husstande.

Hvis du for eksempel bor i Aalborg, så kan du finde en oversigt over hvilke bredbånds abonnementer, der tilbydes i Aalborg.

Hvad sker der ellers i Aalborg?

Hvis du vil vide, hvad Aalborg har at tilbyde, så tjek ind på Migogaalborg services, hvor du kan se, hvad der sker i byen lige nu.