Hold dig sund med rigeligt protein

Hvis du gerne vil sørge for at holde din krop sund og rask, så kan det være at du skal forsøge at indtage mere protein i din diæt. Protein er oftest forbundet med folk der træner meget og det er jo fordi at kroppen bruger protein til at udvikle og udbygge på dine muskler. Men der findes også mange andre ting som protein kan gøre for din krop og derfor bør du altid forsøge at indtage mere protein i din diæt. Nogle af de ting protein kan gøre for dig er:

Reducere sult

Hvis du har et problem med at du spiser for meget eller du måske gerne vil tabe dig, så sørg for at mange af dine kalorier kommer fra protein. Det er nemlig med til at holde din krop mæt i længere tid og dermed vil du være mindre tilbøjelig til at spise så meget. 

Reducer dit blodtryk

Hvis du døjer med for højt blodtryk, så er det helt klart anbefalelsesværdig at forsøge at indtage mere protein i din diæt. Det kunne f.eks. komme fra at spise mere kylling til aftensmad, eller måske erstatte nogle af dine snacks med en håndfuld nødder i stedet

Opretholder dine muskler

Som beskrevet i starten så er protein rigtig vigtig hvis du træner, men også bare hvis du ønsker at bibeholde dine muskler som de er. At spiser en masse protein giver dine muskler massere at arbejde med og dermed kan du øge chancen for at di beholder den muskelmasse du har kæmpet for at få opbygget. 

Hvis du er blevet overbevist om at spise mere protein, kan det være du spørger dig selv hvor meget du skal have og hvordan du får det? Du skal spise minimum 1,1g protein pr kropsvægt du har. En god måde at få mere protein på er ved at lave mere kød på grillen, at grille kødet gør det meget lækkert og derfor kan det være en god idé. Har du på nuværende tidspunkt ikke en grill kan du anskaffe dig en ny gasgrill hos Davidsen