Derfor bør du altid bruge en serum som en fast del af din hudplejerutine

Har du helt styr på hvorfor du skal bruge både ansigtsrens, skintonic og ansigtscreme som en fast del af din hudplejerutine. Men er du i tvivl om, hvorfor du bør bruge en serum også, og hvorfor det er, at en serum er så god for din hud i ansigtet? Så læs med her og bliv klogere.

Serum til ansigtet

En ansigtets serum er ofte den dyreste del af din hudplejeserie, og det kan være svært at gennemskue hvorfor det er, at det er så godt at bruge denne dyre del af en hudplejeserie. En serum, når man snakker om hudpleje, er en lille flaske fyldt med guld. Den indeholder alle de mest aktive ingredienser fra din ansigtscreme og er altså mere effektiv end din ansigtscreme. Men en serum kan ikke stå alene uden cremen til, for den giver ikke samme fugt og næring til huden, som din creme gør. Det er en god ide at vælge en serum, der er tilpasset den creme du også bruger. Fordi det så er de samme aktive ingredienser, der er i produkterne, og de vil dermed arbejde bedre sammen nede i huden. Få rådgivning til sund ansigtspleje hos Stines Hudpleje.

Hvorfor bruger man serum og ikke kun cremen til ansigtet?

Forestil dig at du spilder noget vand på bordet. Det skal du til at tørre op med din klud, men inden du gør det, så gør du kluden våd for, at den bedre kan suge vandet op fra bordet. Det er faktisk lidt det samme, der sker i din hud. Her skal du bare forestille dig, at serummet er det vand, du kommer på kluden, inden den skal tørre det andet op. Serummen går altså ind og forbedre din huds evne til at tage imod alt det gode fra cremen udover alt det gode som serummen tilføjer din hud.