Den ultimative guide til vægttab for travle karrieremennesker

Alle kan tabe sig og se godt ud ligegyldigt, hvor travl en hverdag du har. Der er dog mange, som fejler i forsøget på at blive fit og se godt ud. De personer som fejler i forsøget vil ofte komme med undskyldninger som; jeg har ikke tid, jeg har ikke generne til at tabe mig eller man kan kun tabe sig, hvis man ikke laver andet end at træne.

Det gode er:

Ingen af de undskyldninger er sande.

Det kræver mere planlægning at tabe sig, når man har travlt, men det kan sagtens lade sig gøre. Det behøver ikke tage alt din tid, gør dig sindssyg eller efterlade dig som en zombie. I denne artikel vil du lære, hvordan du gør.

Planlægning, planlægning og planlægning

Enten planlægger du din succes, eller også fejler du. For at forstå hvorfor planlægning er så vigtigt, skal du først forstå, hvordan den menneskelige hjerne fungerer:

Du har som mennesker kun et hvis antal beslutninger, som du kan træffe hver dag, og du har en begrænset antal viljestyrke.

Det er derfor afgørende at du planlægger, så meget som muligt inden, du går i gang. Du skal have styr på hvornår du skal træne, hvad du skal træne, hvor meget protein, kulhydrat og fedt du skal have hver dag, og hvornår du skal spise.

Hvis ikke du har prøvet at tabe dig med succes før, kan du følge disse retningslinjer:

  • Brug Katch-MCardle BMR beregner, til at bestemme, hvor mange kalorier du skal have.
  • Spis 2 gram protein pr kg kropsvægt.
  • Få 25-30% af dine kalorier fra fedt.
  • Resten af dine kalorier skal komme fra kulhydrater.
  • Din primære træning skal være tung styrketræning, da det holder på muskelmassen eller øger den.
  • Hvis du ikke taber dig, kan du løbe intervaltræning 1-2 gange om ugen.

 

Gør ugens måltider klar om søndagen

Den største fejl, som travle folk begår er, at de ikke forbereder deres måltider. Det kræver alt for meget koncentration og viljestyrketræning at skulle planlægge dine måltider, når du er sulten. Det bedste vil derfor være at forberede alle dine måltider til ugen hver søndag. Hvis ikke gider at lave mad, kan du i stedet bestille en sund måltidskasse, hvor du får leveret alle dine måltider i en kasse en gang om ugen.

Begge løsninger er lige gode, det er bare at vælge den løsning, der passer bedst til dig.

 

Sunde snacks holder dig på sporet

Ligegyldigt hvor meget du planlægger, kan du ikke undgå at blive sulten i løbet af dagen. Problemet ved at gå rundt og være sulten er, at det tager koncentrationen fra dit arbejde og din dag. Det føre for mange til, at de spiser chips, slik eller andet usundt for at klare dagen.

Den intelligente løsning på problemet er at forudse, at problemet vil opstå og planlægge dig ud af problemet. Det kan du gøre ved at købe nogle lækre Nutramino proteinbarer, som både er sunde, men samtidig tilfredsstiller lysten til noget sødt.

 

Træn om morgenen før dagen starter

Du kender det sikkert:

Du havde en god plan om at komme op at træne efter arbejde, men så kom der en ekstra opgave på arbejde, som skulle løses eller også vil familien have opmærksomhed.

Den bedste måde at løse problemet er, ved at træne som det første om morgenen. Det er både en god måde at sikre ingenting kommer i vejen for din træning samtidigt med, at du starter dagen godt.

 

Hav en makker der gør det med dig

Ligegyldigt hvor meget du planlægger, vil et vægttab være hårdt en gang imellem. Den intelligente måde at sikre du ikke ryger af sporet er, ved at have en makker, der også er i gang med at træne, og som kan støtte dig, når det bliver hårdt.