At tælle kalorier virker både, når du vil tabe dig, og når du vil tage på

Rigtig mange har et mål om enten at tabe sig eller at tage på. Dette kan være af forskellige årsager, som eksempelvis at tage på i muskelvægt eller at smide de ekstra kilo fra julen. Uanset dit mål, er det effektivt at tælle dit kalorieindtag igennem dagen.

Dit madindtag betyder mere, end du måske tror

Når det handler om enten at tabe sig eller at tage på, er kalorier noget af det vigtigste. Mange synes ikke, at det er særlig fedt at gå og være opmærksom på det. Men man må bare sige, at det altså hjælper gevaldigt på dine mål. Læs med her og lær mere om kalorier. Vi er alle godt klar over, at man nok ikke taber sig, hvis man spiser pizza, slik og is hver dag. Samtidig tager man nok ikke meget på, hvis man holder sig til salater og kylling. Men det er alligevel meget rart lige at få sat lidt ord på, hvordan det egentlig fungerer i praksis.

Gør det til en vane at tælle kalorier

I starten føles det måske som en pligt at tælle kalorier. Men hvis du gør det til en vane, går det med tiden ganske hurtigt. Især når du begynder at huske, hvor mange kalorier der er i de ting, du indtager. Så er det bare med at veje det, og så er regnestykket ganske hurtigt. Når først du en dag når dit endelige mål, vil kalorietællingen bestemt være tiden værd. For det gør bare en forskel.

Motion hjælper, når du skal tabe dig

Selvom det vigtigste består af kalorieindtag, når det kommer til vægttab, er motion også rigtig godt. En rask gåtur hver dag, måske en løbetur med tiden eller lignende vil bestemt både hjælpe på målet, men også gøre dig glad og rask.