3 tips til kvinder: Sådan holder du huden sund

For både mænd og kvinder er det vigtigt, at de tænker på at holde huden sund. Kvinder skal dog ofte tænke mere over det end mænd, fordi mange bruger make up i ansigtet dagligt. Det er med til at udtørre huden, og det handler derfor om at tilføre den mere fugt.

Vi har skrevet artiklen her med fokus på make up mærket Youngblood. De går meget op i at lave make up, der er så sund og skånsom for huden som muligt. De laver blandt andet en række forskellige foundations og øjenskygger. Du kan læse mere om Youngblood her. Følg de 3 punkter du finder nedenunder her for at få en bedre hud.

1. Tilfør dobbelt så meget fugt

Generelt siger man, at man bør tilføre huden dobbelt så meget fugt, som man tager fra den. Hvis du lægger make up om morgenen og fjerner det igen om aftenen, er det en god ide at tage noget god fugtighedscreme på både før, du lægger make up, og efter, at du tager det af om aftenen. På den måde tilfører du mere fugt til din hud, end du fjerner, da du kun fjerner make up en gang, men putter creme på to gange.

2. Drik masser af vand

Det andet råd handler også om fugt, men i en flydende form. Det er nemlig en rigtig god ide, at du drikker masser af vand i løbet af dagen for at holde din hud sund. Vandet er med til at fjerne urenheder fra din krop. Hvis du har tendens til at få fedtet hud eller mange hudorme og bumser, kan det hjælpe, at du drikker noget mere vand. Derudover er det også en god ide, at du spiser sundt. Hvis du i en periode spiser usundt, vil du ofte også kunne se det på din hud som bumser eller hudorme.

3. Brug sund make up

Det er en god ide at finde et make up mærke, der er god for din hud. Det kan for eksempel være Youngblood. Make uppen er lavet uden parabener, parfumer, talkum og andre stoffer, der kan irritere huden. Det er altså en god mulighed for dig for at gøre noget godt for din hud uden at skulle gå på kompromis med dit udseende. For mange kvinder kan det være grænseoverskridende helt at skulle undvære make up – enten til hverdag eller fest. Det behøver du heldigvis ikke, når du bruger en god og sund make up som Youngblood.